Dzida, Przykro mi stwierdzić, ale wiem skądinąd, ze nie tylko Kristo miał problem. Wydaje mi sie ze byla to pewna partia z ktora byl wtedy problem.
Druga sprawa, ze reklamacja Krzystofa do dzis nie zostala zalatwiona
Niestety mój też padł po 2 miesiacach.. (kupiony w grudniu 2007) i do tej pory nie było odzewu mimo zapewnień...echhh. 4 miesiące temu kupiłem w ASO i działa bez problemu.
A co sie dziwicie skoro cena montarzu z tempomatem kupionym u speediego jest nizsza , niz samego montarzu. Po cenie widac ,ze ten towar nie lezal na gornej polce :|
Wniosek jest taki : kupic swoj i niech kolega zamontuje , a potem jak cos to tylko pretensje co siebie ... :wink:
A co sie dziwicie skoro cena montarzu z tempomatem kupionym u speediego jest nizsza , niz samego montarzu. Po cenie widac ,ze ten towar nie lezal na gornej polce :|
do mnie taka argumentacja nie trafia
Jeśli towar jest ch....a warty to się go nie sprzedaje - takie sprawy reguluje prawo w tym kraju
Masz gwarancję czy inną rękojmię i możesz z niej skorzystać.
Obrazowo - jeśli kupisz taniej Motula od jednego z kolegów "dostawców forumowych" to nie boisz się, że w bańce będzie byle gówno "bo taniej"
była O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
jeśli Chińczyk ma w tym kraju zarejstrowaną działalność musi działać wg prawa
Jeśli np pójdę i kupię sobie w CCC klapki na lato za powiedzmy 50 PLN i mi się po 4 miesiącach (czyli po sezonie rozp.....) to idę z reklamacją i naprawiają - lub częsciej - oddają kasę.
i nikt mi nie opowiada, że mam sobie ECCO kupić, to sie nie rozwalą
była O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
jeśli Chińczyk ma w tym kraju zarejstrowaną działalność musi działać wg prawa
Jeśli np pójdę i kupię sobie w CCC klapki na lato za powiedzmy 50 PLN i mi się po 4 miesiącach (czyli po sezonie rozp.....) to idę z reklamacją i naprawiają - lub częsciej - oddają kasę.
i nikt mi nie opowiada, że mam sobie ECCO kupić, to sie nie rozwalą
ale jak sobie w tych klapkach odparzysz stopy, to bedziesz wiedzial czemu ecco kosztuja odpowiednio wiecej.
placac podejrzanie malo ryzykujesz strata czasu, energii itd. na "szarpanie" sie ze sprzedajacym. pytanie, czy za 50zl na klapki pojdziesz ze sprzedajacym na droge sadowa czy kupisz nowe klapki (i czy 2 raz znow kupisz dziadostwo)?
Komentarz